Stappenplan
-
Laat de biefstuk om kamertemperatuur komen.
-
Maak de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snipper de sjalotten en hak de knoflook fijn. Snijd de courgette in kleine blokjes en snijd en scheur de paddenstoelen in grove stukken.
-
Verhit 1 el olijfolie in een ruime pan en fruit de sjalotten en knoflook. Zet het vuur hoog en bak de courgette en paddenstoelen voor 4 á 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
-
Voeg de orzo toe aan de pan en schenk de bouillon er in drie delen in de pan. Voeg het volgende deel pas toe als het vorige deel bouillon is opgenomen. De orzo is binnen 10-12 minuten gaar.
-
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukken 3-4 minuten per kant op hoog vuur. Laat hierna even rusten in aluminiumfolie en snijd dan in plakken.
-
Serveer de paddenstoelen-orzo met de plakjes biefstuk en rasp hier Parmezaanse kaas overheen.
0 reacties