De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

omelet van zoete aardappel

15 min (voor)bereidingstijd
Omelet van zoete aardappel

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Breng een pan met water aan de kook. Dompel de tomaten 10 seconden onder en spoel ze koud. Verwijder het velletje en de zaadlijsten en snijd de tomaten in reepjes. Snijd de shii-takes in plakjes. Schil en rasp de aardappel. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en bak de groente en de pancetta goudbruin. Roer de eieren los met de sesamolie en voeg toe aan de groente. Snijd de mozzarella in plakjes. Laat de omelet aan de onderkant stollen en beleg de bovenkant met mozzarella. Zet de pan in de oven en gaar de omelet tot de mozzarella gegratineerd is.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker