De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Omelet van zoete aardappel

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Omelet van zoete aardappel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Breng een pan met water aan de kook. Dompel de tomaten 10 seconden onder en spoel ze koud. Verwijder het velletje en de zaadlijsten en snijd de tomaten in reepjes. Snijd de shii-takes in plakjes. Schil en rasp de aardappel. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en bak de groente en de pancetta goudbruin. Roer de eieren los met de sesamolie en voeg toe aan de groente. Snijd de mozzarella in plakjes. Laat de omelet aan de onderkant stollen en beleg de bovenkant met mozzarella. Zet de pan in de oven en gaar de omelet tot de mozzarella gegratineerd is.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.