De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Okonomiyaki met garnalen, Chinese kool, bergyam en bosui

Deze smaakvolle Japanse okonomiyaki maak je met garnalen, Chinese kool, bergyam en bosui.

Direct naar recept
Okonomiyaki

Bereidingswijze

Dit gerecht maakte Taurai in aflevering 18 van The Chefs' Line Nederland.

Trek bouillon van kombu en bonito vlokken en scheut water. Maal of vijzel nori vellen tot zeewierpoeder. Schil en rasp de nagaimo, was en snijd de Chinese kool en bosuien. Filter de bouillon en koel af in ijswater. Voeg de bloem, sojasaus, eieren en bakpoeder toe aan de bouillon. Daarna de benis shoga, Chinese kool en de garnalen. Verhit een pan met een scheut olie en bak de okonomiyaki goudbruin.

Serveren

Leg de pannenkoek op een bord en doe er kewpie mayonaise, okonomiyakisaus en aonori over heen.

Vanaf 14 mei kijk je elke werkdag om 22:00 naar The Chefs’ Line Nederland! 24Kitchen brengt het feelgood kookprogramma uit AustraliĆ« naar Nederland en laat thuiskoks het opnemen tegen de chefs’ line, ofwel de keukenbrigade van een gerenommeerd restaurant.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.