De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

okonomiyaki met garnalen, chinese kool, bergyam en bosui

Deze smaakvolle Japanse okonomiyaki maak je met garnalen, Chinese kool, bergyam en bosui.

Okonomiyaki

Een recept van

Bereidingswijze

Dit gerecht maakte Taurai in aflevering 18 van The Chefs' Line Nederland.

Trek bouillon van kombu en bonito vlokken en scheut water. Maal of vijzel nori vellen tot zeewierpoeder. Schil en rasp de nagaimo, was en snijd de Chinese kool en bosuien. Filter de bouillon en koel af in ijswater. Voeg de bloem, sojasaus, eieren en bakpoeder toe aan de bouillon. Daarna de benis shoga, Chinese kool en de garnalen. Verhit een pan met een scheut olie en bak de okonomiyaki goudbruin.

Serveren

Leg de pannenkoek op een bord en doe er kewpie mayonaise, okonomiyakisaus en aonori over heen.

Vanaf 14 mei kijk je elke werkdag om 22:00 naar The Chefs’ Line Nederland! 24Kitchen brengt het feelgood kookprogramma uit Australië naar Nederland en laat thuiskoks het opnemen tegen de chefs’ line, ofwel de keukenbrigade van een gerenommeerd restaurant.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker