- Pel en snijd de sjalotjes in halve ringen.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen.
- Snijd de worst open en haal de vulling uit het velletje.
- Verhit een scheutje olie in een ruime hapjespan en voeg de worstvulling, sjalot, knoflook, Provençaalse kruiden, sperziebonen en paprika’s toe en bak circa 4 minuten.Voeg de tomatenpuree en het water toe.Voeg de gnocchi toe en kook, met het deksel op de pan, in circa 5 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Of je worst lust
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Evert te Pas
Ingredienten
4
Personen
Of je worst lust
- 3 sjalotjes
- 1 teentjes knoflook
- 2 rode paprika's
- 400 g sperziebonen
- 400 g worst
- olijfolie om in te bakken
- 1 tl provençaalse kruiden
- 1 el tomatenpuree
- 300 ml water
- 500 g gnocchi
Bereidingswijze
30 minuten
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen