De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Of je worst lust

30 MIN
Of je worst lust
Evert te Pas

Bereidingswijze

  • Pel en snijd de sjalotjes in halve ringen.
  • Pel en hak de knoflook fijn.
  • Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
  • Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen.
  • Snijd de worst open en haal de vulling uit het velletje.
  • Verhit een scheutje olie in een ruime hapjespan en voeg de worstvulling, sjalot, knoflook, Provençaalse kruiden, sperziebonen en paprika’s toe en bak circa 4 minuten.Voeg de tomatenpuree en het water toe.Voeg de gnocchi toe en kook, met het deksel op de pan, in circa 5 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker