De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Oesters met passievolle vinaigrette

Maak de oesters open maar snijd ze nog niet los van de spier. Giet het oestervocht in een kom en bewaar dat. Bewaar de oesters in de koelkast. Pel en snipper de sjalot. Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees eruit.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Oesters met passievolle vinaigrette

Bereidingswijze

Oesters met passievolle vinaigrette
Maak de oesters open maar snijd ze nog niet los van de spier. Giet het oestervocht in een kom en bewaar dat. Bewaar de oesters in de koelkast. Pel en snipper de sjalot. Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees eruit. Voeg alles toe aan het oestervocht. Pers de limoen uit en voeg het sap toe. Voeg een scheutje pastis toe. Hak de dille fijn en meng door de vinaigrette Haal de oesters uit de koelkast. Snijd de sluitspier los en giet er wat vinaigrette overheen.

Serveren
Serveer de oesters direct op een bord evt. op ijs, zodat ze koel blijven en netjes blijven liggen.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.