De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

NY Cheesecake

240 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
NY Cheesecake

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 170 °C en zet onderin een ovenschaal met water.
  • Meng de koekkruim, amandelmeel en boter. Druk aan in de met bakpapier beklede springvormen.
  • Roer de roomkaas glad.
  • Meng de suiker door de roomkaas.
  • Klop met de hand de eieren, room, sour cream, limoensap en -rasp en vanille-extract door de roomkaas.
  • Stort op de koekbodem. Bak 50 à 55 minuten op 170 °C.
  • Laat helemaal buiten de koelkast afkoelen en zet dan 3 uur in de koelkast.
  • Los de taart uit de vorm en garneer met geraspte witte chocolade, frambozen en limoenrasp.

Miljuschka reist af naar Amerika om ter plekke de uitgebreide food truck scene te ontdekken. Amerika is bij uitstek het land waar food trucks al onderdeel zijn van het dagelijks leven. Miljuschka ontmoet de interessante mensen achter de trucks en ontdekt via hen de meest bijzondere, uitbundige en originele gerechten waarvan je gaat watertanden als je er alleen al naar kijkt.

Uiteraard zet Miljuschka overal haar tanden in en likt ze haar vingers af bij gerechten als jambalaya on a stick, double dose cupcakes, de BBQ-klassieker brisket en baby bad ass burgers. Haar eigen variant van de gerechten vind je onder het kopje recepten op deze website.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.