Nacho Libre

21
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Nacho Libre

  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, cayennepeper en korianderpoeder circa 2 minuten.
  • Voeg het gehakt toe en rul circa 6 minuten.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Giet de kidneybonen en de maïs af en spoel schoon.
  • Voeg de tomaten, kidneybonen en de maïs toe en warm goed door. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
  • Schep het mengsel in een ovenschaal. Bedek met de tortilla chips en bestrooi met geraspte kaas.
  • Bak de ovenschotel circa 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en serveer direct.

 

Ingredienten

4
Personen

Nacho Libre

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • zonnebloemolie
  • 2 tl cayennepeper
  • 2 tl korianderpoeder
  • 500 g gehakt
  • 3 trostomaten
  • 400 g kidneybonen
  • 400 g mais
  • 150 g tortillachips
  • 150 g geraspte kaas
Geef je waardering
21