Halveer de granaatappel en sla met een pollepel op de achterkant van de granaatappel, zodat de pitjes eruit vallen. Leg in elk vakje van de ijsblokjestray een paar granaatappelpitjes, vul de tray voor de helft met bronwater en vries in circa 1 uur in. Vul als het water is bevroren de tray aan met bronwater en vries dit nogmaals circa 1 uur in.
Gesuikerde muntblaadjes
Rasp en pers de limoen en meng dit met de suiker. Besprenkel de muntblaadjes hiermee en leg ze circa 1 uur in de vriezer.
Mojito
Snijd de limoenen in partjes. Stamp de limoenpartjes in glazen met een stampertje. Vul daarna de glazen met ijsschilfers en verdeel de granaatappelijsblokjes over de glazen. Schenk voor het serveren de granaatappelsap in de glazen. Steek de gesuikerde muntblaadjes en munttakjes in de glazen, zodat ze als roerstaafjes dienen.
0 reacties