De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mojito granate

120 min voorbereidingstijd
15 min kooktijd
Mojito Granate

Een recept van

Corria Houthuizen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Granaatappelijsblokjes
Halveer de granaatappel en sla met een pollepel op de achterkant van de granaatappel, zodat de pitjes eruit vallen. Leg in elk vakje van de ijsblokjestray een paar granaatappelpitjes, vul de tray voor de helft met bronwater en vries in circa 1 uur in. Vul als het water is bevroren de tray aan met bronwater en vries dit nogmaals circa 1 uur in.

Gesuikerde muntblaadjes
Rasp en pers de limoen en meng dit met de suiker. Besprenkel de muntblaadjes hiermee en leg ze circa 1 uur in de vriezer.

Mojito
Snijd de limoenen in partjes. Stamp de limoenpartjes in glazen met een stampertje. Vul daarna de glazen met ijsschilfers en verdeel de granaatappelijsblokjes over de glazen. Schenk voor het serveren de granaatappelsap in de glazen. Steek de gesuikerde muntblaadjes en munttakjes in de glazen, zodat ze als roerstaafjes dienen.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker