De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Merguez wraps

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Merguez wraps

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 190 ˚C.
  • Pel en snijd de uien in ringen.
  • Snijd de champignons in vieren.
  • Verhit olie en een klontje boter in een pan en voeg de uien, champignons, ras el hanout en merguez worstjes toe, leg de deksel op de pan en bak in circa 10 minuten gaar.
  • Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne repen.
  • Verhit een klontje roomboter in een pan, voeg de venkel en een scheutje water toe en laat op laag vuur met de deksel op de pan circa 2 minuten stoven. Zet het vuur uit en giet het vocht af.
  • Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen.
  • Vul de wraps met merguez worstjes, uien, champignon, venkel, paprika, maïs en chilisaus en strooi er een beetje kaas over. Rol de wrap op en leg ze in een ovenschaal. Herhaal dit voor de andere wraps. Besprenkel de wraps met chilisaus en bestrooi met de overgebleven kaas.  
  • Schuif de ovenschaal in de oven en bak circa 5 minuten tot de kaas gesmolten is. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.