- Verwarm de oven voor op 190 ˚C.
- Pel en snijd de uien in ringen.
- Snijd de champignons in vieren.
- Verhit olie en een klontje boter in een pan en voeg de uien, champignons, ras el hanout en merguez worstjes toe, leg de deksel op de pan en bak in circa 10 minuten gaar.
- Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne repen.
- Verhit een klontje roomboter in een pan, voeg de venkel en een scheutje water toe en laat op laag vuur met de deksel op de pan circa 2 minuten stoven. Zet het vuur uit en giet het vocht af.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen.
- Vul de wraps met merguez worstjes, uien, champignon, venkel, paprika, maïs en chilisaus en strooi er een beetje kaas over. Rol de wrap op en leg ze in een ovenschaal. Herhaal dit voor de andere wraps. Besprenkel de wraps met chilisaus en bestrooi met de overgebleven kaas.
- Schuif de ovenschaal in de oven en bak circa 5 minuten tot de kaas gesmolten is.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties