De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

meiknollen in rode port

Schil de meiknollen, halveer ze en snijd ze in partjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de meiknollen circa 5 minuten op hoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Strooi de suiker erover en blus af met de port.

15 min kooktijd
Meiknollen in rode port

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil de meiknollen, halveer ze en snijd ze in partjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de meiknollen circa 5 minuten op hoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Strooi de suiker erover en blus af met de port. Laat de meiknollen garen tot ze beetgaar zijn en de port verdampt is. Breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker