De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Meiknollen in rode port

Schil de meiknollen, halveer ze en snijd ze in partjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de meiknollen circa 5 minuten op hoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Strooi de suiker erover en blus af met de port.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Meiknollen in rode port

Bereidingswijze

Schil de meiknollen, halveer ze en snijd ze in partjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de meiknollen circa 5 minuten op hoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Strooi de suiker erover en blus af met de port. Laat de meiknollen garen tot ze beetgaar zijn en de port verdampt is. Breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.