- Smelt de boter. Maal de biscuits fijn in de keukenmachine. Meng deze met de boter en druk aan in een bakpapier beklede springvorm.
- Verwarm 80 ml slagroom met 350 g marshmallows in een pan boven zacht vuur. Blijf constant roeren.
- Verwarm in een ander pannetje de frambozen met poedersuiker. Breng aan de kook en zet uit.
- Pers de limoen. Roer de roomkaas met het limoensap glad. Doe hierbij 20 ml slagroom en gesmolten marshmallows.
- Giet een derde van het marshmallowmengsel in de springvorm.
- Doe dan de helft van de frambozenpuree bij het marshmallowmengsel. Giet hier weer een derde in het midden van de taart.
- Mix het laatste beetje frambozenpuree met het roomkaasmengsel en stort dit in het midden. Haal je spatel door de taart zodat je een gemarmerd effect krijgt.
- Zet 3 uur weg in de koelkast.
- Klop de rest van de slagroom. Verwarm de rest van de slagroom en leg hier de marshmallows in. Haal ze wanneer 1 kant gesmolten is met een tang uit de pan en verdeel over de taart. Maak het af met frambozen.
marshmallow-frambozencheesecake

Meld je aan en praat mee