De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Marshmallow-frambozencheesecake

180 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Marshmallow-frambozencheesecake

Bereidingswijze

  • Smelt de boter. Maal de biscuits fijn in de keukenmachine. Meng deze met de boter en druk aan in een bakpapier beklede springvorm.
  • Verwarm 80 ml slagroom met 350 g marshmallows in een pan boven zacht vuur. Blijf constant roeren.
  • Verwarm in een ander pannetje de frambozen met poedersuiker. Breng aan de kook en zet uit.
  • Pers de limoen. Roer de roomkaas met het limoensap glad. Doe hierbij 20 ml slagroom en gesmolten marshmallows.
  • Giet een derde van het marshmallowmengsel in de springvorm.
  • Doe dan de helft van de frambozenpuree bij het marshmallowmengsel. Giet hier weer een derde in het midden van de taart.
  • Mix het laatste beetje frambozenpuree met het roomkaasmengsel en stort dit in het midden. Haal je spatel door de taart zodat je een gemarmerd effect krijgt.
  • Zet 3 uur weg in de koelkast.
  • Klop de rest van de slagroom. Verwarm de rest van de slagroom en leg hier de marshmallows in. Haal ze wanneer 1 kant gesmolten is met een tang uit de pan en verdeel over de taart. Maak het af met frambozen.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.