- Smelt de boter. Maal de biscuits fijn in de keukenmachine. Meng deze met de boter en druk aan in een bakpapier beklede springvorm.
- Verwarm 80 ml slagroom met 350 g marshmallows in een pan boven zacht vuur. Blijf constant roeren.
- Verwarm in een ander pannetje de frambozen met poedersuiker. Breng aan de kook en zet uit.
- Pers de limoen. Roer de roomkaas met het limoensap glad. Doe hierbij 20 ml slagroom en gesmolten marshmallows.
- Giet een derde van het marshmallowmengsel in de springvorm.
- Doe dan de helft van de frambozenpuree bij het marshmallowmengsel. Giet hier weer een derde in het midden van de taart.
- Mix het laatste beetje frambozenpuree met het roomkaasmengsel en stort dit in het midden. Haal je spatel door de taart zodat je een gemarmerd effect krijgt.
- Zet 3 uur weg in de koelkast.
- Klop de rest van de slagroom. Verwarm de rest van de slagroom en leg hier de marshmallows in. Haal ze wanneer 1 kant gesmolten is met een tang uit de pan en verdeel over de taart. Maak het af met frambozen.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
marshmallow-frambozencheesecake
180 min voorbereidingstijd
20 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Een recept van
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties