De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

malediefjes

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de suiker met de kokosrasp, eieren en eidooier. Maak de bakring nat met water en schep 2 eetlepels beslag in de ring op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de bodem voorzichtig plat en verwijder de bakring.

30 MIN
Malediefjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Kokosbodem
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de suiker met de kokosrasp, eieren en eidooier. Maak de bakring nat met water en schep 2 eetlepels beslag in de ring op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de bodem voorzichtig plat en verwijder de bakring. Herhaal de stappen tot het beslag op is. Bak de koeken in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Laat de kokosbodems afkoelen.

Topping
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de hazelnoten circa 8 minuten, laat afkoelen en hak in kleine stukjes. Verwarm een kwart van de ananasjam met een eetlepel water. Snijd de bananen in plakjes. Smeer een laagje hazelnootpasta op de kokosbodems. Leg de plakjes banaan dakpansgewijs in een cirkel op de bodems. Besmeer de plakjes banaan met de warme ananasgelei en schep een beetje koude ananasjam in het midden. Bestrooi de koeken met de gehakte hazelnoten en garneer met een takje munt.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker