De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

makkelijke rijstpuddinkjes met kokos en koffie

Doe de rijst met de kokosmelk, water, espresso, zout en het kaneelstokje in een pan met dikke bodem. Roer zodat alles gemengd is en breng op middelhoog vuur aan de kook met de deksel op de pan.

30 MIN
Makkelijke rijstpuddinkjes met kokos en koffie

Een recept van

Bereidingswijze

Doe de rijst met de kokosmelk, water, espresso, zout en het kaneelstokje in een pan met dikke bodem. Roer zodat alles gemengd is en breng op middelhoog vuur aan de kook met de deksel op de pan. Kook gedurende 20 minuten onder regelmatig roeren totdat de rijst beetgaar is.

Proef of de rijst gaar is en kook indien nodig nog even door. Roer de eidooier los met de suiker. Haal de pan van het vuur, verwijder het kaneelstokje en roer voorzichtig maar snel het ei-suikermengsel erdoor. Verwarm nog een paar minuten op laag vuur.  

Verdeel de rijstpudding over schaaltjes en garneer met geraspte chocolade en kokosrasp.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker