De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Makkelijke rijstpuddinkjes met kokos en koffie

Doe de rijst met de kokosmelk, water, espresso, zout en het kaneelstokje in een pan met dikke bodem. Roer zodat alles gemengd is en breng op middelhoog vuur aan de kook met de deksel op de pan.

Direct naar recept
Makkelijke rijstpuddinkjes met kokos en koffie

Bereidingswijze

Doe de rijst met de kokosmelk, water, espresso, zout en het kaneelstokje in een pan met dikke bodem. Roer zodat alles gemengd is en breng op middelhoog vuur aan de kook met de deksel op de pan. Kook gedurende 20 minuten onder regelmatig roeren totdat de rijst beetgaar is.

Proef of de rijst gaar is en kook indien nodig nog even door. Roer de eidooier los met de suiker. Haal de pan van het vuur, verwijder het kaneelstokje en roer voorzichtig maar snel het ei-suikermengsel erdoor. Verwarm nog een paar minuten op laag vuur.  

Verdeel de rijstpudding over schaaltjes en garneer met geraspte chocolade en kokosrasp.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.