De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

maki sushi met gerookte paling, zalm en rosbief

Heerlijke sushi met een vulling van gerookte paling, zalm, rosbief en omelet.

Maki sushi

Een recept van

Bereidingswijze

Dit gerecht maakte Aja in aflevering 17 van The Chefs' Line Nederland.

Was de rijst en het zeewier en kook volgens de gebruiksaanwijzing gaar in het water en de sake (kook de rijst eventueel in een rijstkoker). Verhit de rijstazijn met suiker en zout in een steelpan. Laat de suiker oplossen. Meng het azijnmengsel voorzichtig omscheppend met de warme rijst. Laat de rijst afkoelen.

Rollen

Bak een omelet van de eieren. Snij de komkommers en palingfilets in repen. Leg de sushirijst op ⅓ van de nori op de sushimat. Leg vulling in het midden en maak rolletjes. Snij in kleine porties. Serveer met de sojasaus en wasabi.

Vanaf 14 mei kijk je elke werkdag om 22:00 naar The Chefs’ Line Nederland! 24Kitchen brengt het feelgood kookprogramma uit Australië naar Nederland en laat thuiskoks het opnemen tegen de chefs’ line, ofwel de keukenbrigade van een gerenommeerd restaurant.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker