De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Maïsbrood met spek en jalapeño

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Maïsbrood met spek en jalapeño

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • Roer de droge ingrediënten behalve de baking soda door elkaar.
  • Daarna de melk, karnemelk, ei en baking soda.
  • Smelt 25 gram van de Crisco in de vuurvaste ovenschaal boven het vuur en de rest van de Crisco in een pannetje.
  • Roer de natte ingredienten bij de droge en voeg als laatste de gesmolten Crisco uit het pannetje erbij.
  • Doe het mengsel in de pan op hoog vuur. Laat het 4 minuten bakken en dan krijgt het meteen een knapperig randje.
  • Snijd de spek in stukjes en de jalapeño in ringen.
  • Strooi over de bovenkant de spek en peper.
  • Zet het daarna met ovenhandschoenen in de oven en bak 25 minuten.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.