De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

maïsbrood met spek en jalapeño

45 min kooktijd
Maïsbrood met spek en jalapeño

Een recept van

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • Roer de droge ingrediënten behalve de baking soda door elkaar.
  • Daarna de melk, karnemelk, ei en baking soda.
  • Smelt 25 gram van de Crisco in de vuurvaste ovenschaal boven het vuur en de rest van de Crisco in een pannetje.
  • Roer de natte ingredienten bij de droge en voeg als laatste de gesmolten Crisco uit het pannetje erbij.
  • Doe het mengsel in de pan op hoog vuur. Laat het 4 minuten bakken en dan krijgt het meteen een knapperig randje.
  • Snijd de spek in stukjes en de jalapeño in ringen.
  • Strooi over de bovenkant de spek en peper.
  • Zet het daarna met ovenhandschoenen in de oven en bak 25 minuten.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker