- Verwarm de oven voor op 225 °C.
- Roer de droge ingrediënten behalve de baking soda door elkaar.
- Daarna de melk, karnemelk, ei en baking soda.
- Smelt 25 gram van de Crisco in de vuurvaste ovenschaal boven het vuur en de rest van de Crisco in een pannetje.
- Roer de natte ingredienten bij de droge en voeg als laatste de gesmolten Crisco uit het pannetje erbij.
- Doe het mengsel in de pan op hoog vuur. Laat het 4 minuten bakken en dan krijgt het meteen een knapperig randje.
- Snijd de spek in stukjes en de jalapeño in ringen.
- Strooi over de bovenkant de spek en peper.
- Zet het daarna met ovenhandschoenen in de oven en bak 25 minuten.
Maïsbrood met spek en jalapeño
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties