Okonomiyaki
-
Maak de groentebouillon en laat hierna een beetje afkoelen. Snijd de spitskool fijn. Snijd de lente-ui in ringetjes.
-
Meng de eieren met de groentebouillon, de bloem en een snuf zout in een beslagkom. Roer de helft van de spitskool en de wortel julienne erdoorheen.
-
Verhit nu de sesamolie in een koekenpan en bak pannenkoeken van het beslag.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
-
Verdeel de ringetjes lente-ui over de okonomiyaki. Serveer met het geroosterde sesamzaad, srirachamayonaise en de okonomiyakisaus en spitskoolsalade.
Okonomiyakisaus
-
Voeg de ketchup, ketjap, mirin en suiker toe aan een steelpan. Verhit al roerend tot de bruine suiker is opgelost.
Spitskoolsalade
-
Snijd de spitskool fijn. Pers de limoenen uit.
-
Meng de spitskool met de sesamolie, sojasaus en het sap van de limoenen.
0 reacties