Bieslookpesto
- 
        Hak de knoflook grof door en de bieslook fijn. Doe in een kom. 
- 
        Rasp de Parmezaanse kaas. 
- 
        Rooster de pijnboompitten in een droge, hete pan tot ze goudbruin zijn. 
- 
        Meng de knoflook, pijnboompitten, bieslook, geitenkaas en Parmezaanse kaas in een kom. 
- 
        Voeg de olijfolie toe en meng goed tot een grove pesto. 
Mac & Cheese
- 
        Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. 
- 
        Rasp de Parmezaanse kaas. 
- 
        Meng de warme macaroni met de ricotta en de pesto. 
- 
        Doe het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met Parmezaanse kaas. 
- 
        Leg de mac & cheese op de barbecue en laat de kaas smelten tot een krokante korst ontstaat. 
 
 
 
       
   
 
 
 
   
 
   
 
   
   
   
   
       
 
   
   
 
  
0 reacties