De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

london calling cupcake

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de ananas in stukjes. Verhit boter in een pan, fruit de sjalotjes circa 3 minuten en laat afkoelen. Meng met een garde de bloem, bakpoeder, een snufje zout en peper door elkaar.

35 MIN
London Calling Cupcake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de ananas in stukjes. Verhit boter in een pan, fruit de sjalotjes circa 3 minuten en laat afkoelen. Meng met een garde de bloem, bakpoeder, een snufje zout en peper door elkaar. Mix in een andere kom de eieren met de karnemelk, olie, kaas, ananas en sjalot. Meng beide mengsels door elkaar.

Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor drie vierde met het beslag. Bak de cupcakes in de oven in circa 25 minuten gaar.

Snijd de tomaten in plakjes. Haal de cupcakes 5 minuten voor tijd uit de oven en leg op elke cupcake een plakje tomaat. Zet ze nog 5 minuten terug in de oven.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker