Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de ananas in stukjes. Verhit boter in een pan, fruit de sjalotjes circa 3 minuten en laat afkoelen. Meng met een garde de bloem, bakpoeder, een snufje zout en peper door elkaar. Mix in een andere kom de eieren met de karnemelk, olie, kaas, ananas en sjalot. Meng beide mengsels door elkaar.
Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor drie vierde met het beslag. Bak de cupcakes in de oven in circa 25 minuten gaar.
Snijd de tomaten in plakjes. Haal de cupcakes 5 minuten voor tijd uit de oven en leg op elke cupcake een plakje tomaat. Zet ze nog 5 minuten terug in de oven.
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de ananas in stukjes. Verhit boter in een pan, fruit de sjalotjes circa 3 minuten en laat afkoelen. Meng met een garde de bloem, bakpoeder, een snufje zout en peper door elkaar.
0 reacties