De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Livar kloostervarken ribeye

Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes rozemarijn en tijm en hak ze fijn. Meng de kruiden en knoflook met de boter en maak op smaak met zout en peper. Livar kloostervarken ribeye’s: Verwarm de grill voor.
Bestrooi de ribeye’s met peper wrijf ze in met olie.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Livar kloostervarken ribeye

Bereidingswijze

Kruidenboter
Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes rozemarijn en tijm en hak ze fijn.
Meng de kruiden en knoflook met de boter en maak op smaak met zout en peper.

Livar kloostervarken ribeye’s
Verwarm de grill voor.
Bestrooi de ribeye’s met peper wrijf ze in met olie. Grill een ruitmotief aan beide kanten van het vlees. Bestrooi het vlees met zout.
Verwijder de kontjes van de asperges en halveer de asperges. Was, schil en snijd de bospenen in de lengte in dunne plakken. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen. Verhit olie in een koekenpan en bak de asperges, bospenen en paprika en blus na circa 2 minuten af met de bouillon en laat de bouillon verdampen.
Snijd de tomaat in grove stukken en voeg toe aan de groente. Strooi suiker over de groente en laat ze karamelliseren.
Serveer de ribeye’s met kruidenboter en de groente.

Rudolph van Veen gaat terug naar de basis van het koken en geeft voorlichting over Nederlandse producten. In elke aflevering staat één groente of product centraal. Rudolph bezoekt de kwekerij zodat men kan zien waar ingrediënten vandaan komen en hoe hoog de kwaliteit van deze Nederlandse producten is. Samen met Rob Baan ontdekt hij de verhalen achter de heerlijkste Nederlandse groente, maar ook bezoekt hij bijvoorbeeld bedrijven waar Nederlandse kazen gemaakt worden en boerderijen met scharrelvlees. Vervolgens worden er heerlijke recepten bereid met deze producten, waarbij voldoende uitleg wordt gegeven over de verschillende ingrediënten en kooktechnieken.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.