Noedels
- Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Little gem uit de wok met gerookte zalm
- Pel en snijd de knoflook.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Snijd de little gem in repen.
- Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, rode peper en de Chinese vijfkruidenpoeder circa 2 minuten. Voeg de paprika, bosui, little gem en de taugé toe en wok circa 5 minuten.
- Rasp de limoen boven de wok en halveer de limoen.
- Breng de groente op smaak met de sesamolie en het sap van een halve limoen.
- Pluk en snijd de munt fijn en meng de munt door de groente.
- Snijd de resterende limoen in partjes.
- Snijd de gerookte zalm in reepjes.
Cashewnoten
- Verwarm een pan en rooster de cashewnoten in circa 3 minuten goudbruin.
Serveren
- Verdeel de noedels over borden. Verdeel de little gem uit de wok met gerookte zalm over de noedels en serveer de limoenpartjes er bij. Bestrooi met de cashewnoten.
0 reacties