Noedels
- Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
 
Little gem uit de wok met gerookte zalm
- Pel en snijd de knoflook.
 - Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
 - Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
 - Snijd de bosui in ringetjes.
 - Snijd de little gem in repen.
 - Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, rode peper en de Chinese vijfkruidenpoeder circa 2 minuten. Voeg de paprika, bosui, little gem en de taugé toe en wok circa 5 minuten.
 - Rasp de limoen boven de wok en halveer de limoen.
 - Breng de groente op smaak met de sesamolie en het sap van een halve limoen.
 - Pluk en snijd de munt fijn en meng de munt door de groente.
 - Snijd de resterende limoen in partjes.
 - Snijd de gerookte zalm in reepjes.
 
Cashewnoten
- Verwarm een pan en rooster de cashewnoten in circa 3 minuten goudbruin.
 
Serveren
- Verdeel de noedels over borden. Verdeel de little gem uit de wok met gerookte zalm over de noedels en serveer de limoenpartjes er bij. Bestrooi met de cashewnoten.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties