De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

little gem uit de wok met gerookte zalm

15 min kooktijd
Little gem uit de wok met gerookte zalm

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Noedels

  • Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Little gem uit de wok met gerookte zalm

  • Pel en snijd de knoflook.
  • Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Snijd de little gem in repen.
  • Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, rode peper en de Chinese vijfkruidenpoeder circa 2 minuten. Voeg de paprika, bosui, little gem en de taugé toe en wok circa 5 minuten.
  • Rasp de limoen boven de wok en halveer de limoen.
  • Breng de groente op smaak met de sesamolie en het sap van een halve limoen.
  • Pluk en snijd de munt fijn en meng de munt door de groente.
  • Snijd de resterende limoen in partjes.
  • Snijd de gerookte zalm in reepjes.

Cashewnoten

  • Verwarm een pan en rooster de cashewnoten in circa 3 minuten goudbruin.

Serveren

  • Verdeel de noedels over borden. Verdeel de little gem uit de wok met gerookte zalm over de noedels en serveer de limoenpartjes er bij. Bestrooi met de cashewnoten. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker