Stappenplan
-
Snijd de sjalotjes in halveringen. Rasp de knoflook en gember fijn. Hak de rode peper fijn. Snijd de snijbonen in schuine plakjes van 1 cm. Laat de linzen uitlekken.
-
Verhit de kokosolie in een grote pan met dikke bodem op middelhoog vuur. Voeg de sjalotten toe en bak voor 5 minuten. Voeg dan de knoflook, gember, en rode peper toe en bak voor enkele minuten mee.
-
Voeg de kurkuma, garam masala, cayennepeper en zwarte peper toe en roer goed door. Voeg de linzen, kokosmelk, plus een half blikje water toe en breng de curry langzaam aan de kook.
-
Zet het vuur laag zodra de curry kookt. Voeg de snijbonen toe en de garnalen toe en laat 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper.
-
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verdeel de rijst en curry over de borden. Maak af met wat limoensap.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties