- Breng een pannetje met water en het groentebouillonblokje aan de kook.
- Boen en snijd de aardappels in kleine blokjes. Kook de aardappelblokjes in de bouillon in circa 8 minuten gaar. Giet af en laat uitwasemen op een bordje met keukenpapier.
- Verhit een koekenpannetje en rooster de zonnebloempitten in circa 3 minuten.
- Snijd de radijs in vieren.
- Halveer de cherrytomaatjes.
- Snijd de peterselie fijn.
- Snijd de kaas in blokjes.
- Halveer de Amsterdamse uien.
- Maak de waterkers goed schoon en hak grof door met een scherp mes.
- Meng in een grote kom de witte wijnazijn met de gladde mosterd een beetje zout en versgemalen peper. Schenk al roerend met een garde de zonnebloemolie erbij. Meng de aardappels, zonnebloempitten, radijs, waterkers, cherrytomaatjes, peterselie, kaas en de Amsterdamse uien door de dressing.
15 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties