Kaasburgers
- Meng in een kom de geraspte kaas, roomkaas, 1 ei en 80 g paneermeel tot een egale massa. Breng op smaak met zout en peper en vorm 4 hamburgers.
- Kluts de resterende eieren in een kom en strooi paneermeel en bloem op een bord.Wentel de burgers door de bloem, het ei en het paneermeel.
- Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kaasburgers om en om in circa 6 minuten krokant en gaar.
- Meng in een kom de halvanaise met de mosterd.
- Serveer de burgers op de meergranenbollen en besmeer met het mosterd-mayo sausje.
Bloemkoolsalade
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in circa 5 minuten gaar. Giet af en spoel koud.
- Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd in halve maantjes.
- Pluk en hak de bieslook fijn.
- Meng in een kom alle ingrediƫnten voor de salade en breng op smaak met een beetje zout en peper.
0 reacties