Vet de springvorm in en bekleed de binnenkant met bakpapier en de buitenkant met aluminiumfolie.
Appel-karamelsaus
Verwarm de kokosolie met de honing, laat de honing karamelliseren totdat het mooi bruin van kleur is. Voeg de pompoen- en de pijnboompitten en de kaneel toe. Snijd de appels in kleine stukjes. Meng de appels door de karamelsaus. Schep de appels in de springvorm.
Cake
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 175 ºC. Smelt de kokosolie. Meng het volkorenmeel met bakpoeder, zout en het kaneelpoeder. Haal het merg uit het vanillestokje en meng samen met de gesmolten kokosolie, kokosmelk, suiker, rasp en sap van de sinaasappel en de eieren door het meel.
Stap 2:
Schep het beslag bovenop de appels in de springvorm en strijk goed uit zodat de hele vulling bedekt is. Bak de taart in circa 40 minuten gaar. Laat 10 minuten in de springvorm afkoelen. Leg een groot bord bovenop de taart. Draai om en verwijder voorzichtig de springvorm.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT RUDOLPH'S EERSTE HULP BIJ BAK-ONGELUKKEN
0 reacties