De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kwartels gestoofd in druivensap met cranberrysaus

45 min voorbereidingstijd
15 min kooktijd
Kwartels gestoofd in druivensap met cranberrysaus

Een recept van

Bereidingswijze

  • Maak de kwartels schoon en smeer ze van binnen en buiten in met zout en peper.
  • Pak een braadpan en smelt daarin de boter en olijfolie. Bak de kwartels aan alle kanten bruin.
  • Blus af met de druiven op sap. Zet de braadpan dan op het laagste en kleinste pitje en laat 45 minuten stoven.
  • Doe de cranberry’s, suiker en radarcello of port in een pan. Breng aan de kook en laat 5 minuten borrelen.
  • Serveer met de sausen. Het kan een voorgerecht zijn of een deel van het hoofdgerecht. Enjoy!

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker