Kwartels gestoofd in druivensap met cranberrysaus

5
Gemiddeld

Bereidingswijze

15 minuten kooktijd
1 uur totale tijd
  • Maak de kwartels schoon en smeer ze van binnen en buiten in met zout en peper.
  • Pak een braadpan en smelt daarin de boter en olijfolie. Bak de kwartels aan alle kanten bruin.
  • Blus af met de druiven op sap. Zet de braadpan dan op het laagste en kleinste pitje en laat 45 minuten stoven.
  • Doe de cranberry’s, suiker en radarcello of port in een pan. Breng aan de kook en laat 5 minuten borrelen.
  • Serveer met de sausen. Het kan een voorgerecht zijn of een deel van het hoofdgerecht. Enjoy!

Ingredienten

4
Personen

Kwartels gestoofd in druivensap met cranberrysaus

  • 4 kwartels
  • boter
  • olijfolie
  • 1 blikje druiven
  • 100 g cranberry's
  • 2 el bruine basterdsuiker
  • 1 glas rabarcello of port
Geef je waardering
5