De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kwartels gestoofd in druivensap met cranberrysaus

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kwartels gestoofd in druivensap met cranberrysaus

Bereidingswijze

  • Maak de kwartels schoon en smeer ze van binnen en buiten in met zout en peper.
  • Pak een braadpan en smelt daarin de boter en olijfolie. Bak de kwartels aan alle kanten bruin.
  • Blus af met de druiven op sap. Zet de braadpan dan op het laagste en kleinste pitje en laat 45 minuten stoven.
  • Doe de cranberry’s, suiker en radarcello of port in een pan. Breng aan de kook en laat 5 minuten borrelen.
  • Serveer met de sausen. Het kan een voorgerecht zijn of een deel van het hoofdgerecht. Enjoy!

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.