Kwarkbollen met krenten

115
Makkelijk

Bereidingswijze

5 minuten kooktijd
35 minuten totale tijd
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Wel de krenten circa 15 minuten in heet water. Meng de kwark met de olie, eieren, vanillesuiker, snufje zout en bakpoeder. Meng de bloem erdoor en kneed tot een deeg. Laat de krenten uitlekken en roer ze door het deeg. Verdeel het deeg in zes hoopjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de kwarkbollen in circa 18 minuten goudbruin en gaar.

Ingredienten

6
Porties

Kwarkbollen met krenten

  • 150 g krenten
  • 250 g kwark
  • 1 el olie
  • 2 eieren
  • 3 el vanillesuiker
  • 1 snufje zout
  • 1 el bakpoeder
  • 250 g bloem

Extra nodig

  • bakpapier
Geef je waardering
115