De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kropslasoep

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de aardappels kort mee. Blus af met de bouillon, melk en room en laat rustig koken tot de aardappels gaar zijn.

15 min kooktijd
Kropslasoep

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de aardappels kort mee. Blus af met de bouillon, melk en room en laat rustig koken tot de aardappels gaar zijn. Snijd intussen de sla in repen en de chorizo in blokjes. Pureer de soep en voeg intussen beetje bij beetje de sla toe. Breng de soep opnieuw aan de kook. Schenk de soep in borden en garneer met de chips en chorizo.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker