De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kropslasoep

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de aardappels kort mee. Blus af met de bouillon, melk en room en laat rustig koken tot de aardappels gaar zijn.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kropslasoep

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de aardappels kort mee. Blus af met de bouillon, melk en room en laat rustig koken tot de aardappels gaar zijn. Snijd intussen de sla in repen en de chorizo in blokjes. Pureer de soep en voeg intussen beetje bij beetje de sla toe. Breng de soep opnieuw aan de kook. Schenk de soep in borden en garneer met de chips en chorizo.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.