De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Krokante chocoladekoekjes

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Krokante chocoladekoekjes

Bereidingswijze

Chocoladedeeg
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
 Maak een kuiltje in de bloem en strooi het cacaopoeder over de rand. Meng in het kuiltje de boter, ei en suiker met elkaar en kneed beetje bij beetje de bloem erdoor.
Kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast.

Hak de noten en de chocolade en meng ze door het deeg. Rol het deeg tot een pil en verdeel in 18 gelijke stukken. Breek de chocoladereep in 18 gelijke stukken. Draai bolletjes van een deeg, druk in elk bolletje een stukje chocolade en rol het deeg om de chocolade heen. Verdeel de bolletjes over een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze iets plat. Bak de koekjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.