Schil de aardappels, snijd ze in plakken en kook ze gaar in een pan met water en zout en laat ze afkoelen. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Schil de bleekselderij en snijd hem in reepjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn. Meng de aardappels en groente met peterselie, yoghurt en rasp de limoen erboven. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
koude aardappelsalade
25 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties