De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

koude aardappelsalade

25 min kooktijd
Koude aardappelsalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil de aardappels, snijd ze in plakken en kook ze gaar in een pan met water en zout en laat ze afkoelen. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Schil de bleekselderij en snijd hem in reepjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn. Meng de aardappels en groente met peterselie, yoghurt en rasp de limoen erboven. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker