Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Koude aardappelsalade

  • 1.5 kg rozeval aardappels
  • zout
  • 2 groene paprika
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje peterselie
  • 300 ml yoghurt
  • 1 limoen
  • versgemalen peper

Bereidingswijze

Totale tijd: 25 minuten

Schil de aardappels, snijd ze in plakken en kook ze gaar in een pan met water en zout en laat ze afkoelen. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Schil de bleekselderij en snijd hem in reepjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn. Meng de aardappels en groente met peterselie, yoghurt en rasp de limoen erboven. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Geef je waardering

20
Koude aardappelsalade