De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

konijn met pindasaus en zoete aardappelpuree

Pel en snijd de knoflook grof en ris de rozemarijn. Meng de konijnenpoten met azijn, rozemarijn, paprikapoeder, knoflook, zout en peper. Marineer een nacht in de koelkast. Schil en snijd de kweepeer in reepjes. Maal de pinda’s fijn in een keukenmachine.

60 min kooktijd
Konijn met pindasaus en zoete aardappelpuree

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Konijn met pindasaus
Pel en snijd de knoflook grof en ris de rozemarijn. Meng de konijnenpoten met azijn, rozemarijn, paprikapoeder, knoflook, zout en peper. Marineer een nacht in de koelkast. Schil en snijd de kweepeer in reepjes. Maal de pinda’s fijn in een keukenmachine. Verhit olie in een pan en bak de poten bruin. Voeg water, wijn, kweepeer en pinda’s toe en breng aan de kook. Kook de poten, met de deksel op de pan, op laag vuur in circa 30 minuten gaar.

Zoete aardappelpuree
Breng een pan met water aan de kook. Schil en snijd de aardappels in grove stukken en kook ze in circa 25 minuten gaar. Pel en pureer de aardappels en voeg suiker en boter toe. Bak de aardappelpuree al roerende op laag vuur. Pers de sinaasappel uit. Haal de aardappelpuree van het vuur en schenk het sinaasappelsap erbij. Warm goed door.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker