Konijn met pindasaus
Pel en snijd de knoflook grof en ris de rozemarijn. Meng de konijnenpoten met azijn, rozemarijn, paprikapoeder, knoflook, zout en peper. Marineer een nacht in de koelkast. Schil en snijd de kweepeer in reepjes. Maal de pinda’s fijn in een keukenmachine. Verhit olie in een pan en bak de poten bruin. Voeg water, wijn, kweepeer en pinda’s toe en breng aan de kook. Kook de poten, met de deksel op de pan, op laag vuur in circa 30 minuten gaar.
Zoete aardappelpuree
Breng een pan met water aan de kook. Schil en snijd de aardappels in grove stukken en kook ze in circa 25 minuten gaar. Pel en pureer de aardappels en voeg suiker en boter toe. Bak de aardappelpuree al roerende op laag vuur. Pers de sinaasappel uit. Haal de aardappelpuree van het vuur en schenk het sinaasappelsap erbij. Warm goed door.
0 reacties