De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Knolselderijsoep met roggebroodje geitenkaas

Snijd de schil van de knolselderij en snijd de knolselderij en venkel in kleine blokjes.
Pel en snijd de ui in halve ringen.
Verwarm een soeppan met een scheutje olie erin. Bak de groente met de komijn circa 5 minuten en voeg het bouillonblokje en het water toe.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Knolselderijsoep met roggebroodje geitenkaas

Bereidingswijze

  • Snijd de schil van de knolselderij en snijd de knolselderij en venkel in kleine blokjes.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Verwarm een soeppan met een scheutje olie erin. Bak de groente met de komijn circa 5 minuten en voeg het bouillonblokje en het water toe.
  • Kook de groente circa 20 minuten met de deksel op de pan.
  • Pureer de soep fijn met de staafmixer en breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
  • Snijd de geitenkaas in plakjes, beleg de roggebroodje ermee en serveer bij de knolselderijsoep.

Tip: ook lekker om te serveren met krokant gebakken spek.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.