De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

knolselderijsoep met roggebroodje geitenkaas

Snijd de schil van de knolselderij en snijd de knolselderij en venkel in kleine blokjes.
Pel en snijd de ui in halve ringen.
Verwarm een soeppan met een scheutje olie erin. Bak de groente met de komijn circa 5 minuten en voeg het bouillonblokje en het water toe.

30 min kooktijd
Knolselderijsoep met roggebroodje geitenkaas

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

  • Snijd de schil van de knolselderij en snijd de knolselderij en venkel in kleine blokjes.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Verwarm een soeppan met een scheutje olie erin. Bak de groente met de komijn circa 5 minuten en voeg het bouillonblokje en het water toe.
  • Kook de groente circa 20 minuten met de deksel op de pan.
  • Pureer de soep fijn met de staafmixer en breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
  • Snijd de geitenkaas in plakjes, beleg de roggebroodje ermee en serveer bij de knolselderijsoep.

Tip: ook lekker om te serveren met krokant gebakken spek.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker