Pel de knoflooktenen en schil en snijd de aardappel in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de knoflook en aardappel. Voeg de laurier en peper toe en blus af met de bouillon. Kook de knoflooksoep met deksel op de pan gaar. Verwijder de laurier en pureer de soep met een staafmixer of blender. Breng de soep opnieuw aan de kook en bind de soep met de eidooiers. Serveer de soep in kommen en garneer eventueel met uitgebakken spek en olijfolie.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept⦠Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties