Knoflookaardappeltjes

8
Makkelijk

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Kook de aardappeltjes voor in een pan met water. Snijd de sjalot grof en snijd vervolgens de aardappeltjes doormidden. Snijd een hele knoflookbollen met schil door de helft en leg samen met de sjalot en aardappeltjes in de ovenschaal. Schenk hier een scheut olijfolie overheen en bestrooi met een snufje peper en zout en eventueel nog wat kruiden zoals peterselie, tijm en rozemarijn Hussel alles door elkaar en doe het in de oven voor ca 20 minuten.

Serveren:
Serveer de onglet en de kaas uit de oven op een plank en leg er de aardappeltjes bij.

Ingredienten

4
Personen

Voor de knoflookaardappeltjes

  • 1 pond pommes ratte (kleine mooie aardappel)
  • 2 bollen knoflook
  • 2 sjalotjes
  • 1 bosje platte peterselie
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 3 el boter
Geef je waardering
8