Steek de kolen van de barbecue aan en laat ze goed heet worden.
Rooster de parmaham om en om krokant op de barbecue. Laat de parmaham afkoelen
en uitlekken op keukenpapier.
Meng
voor de dressing de mosterd, honing, wijnazijn, een beetje zout en versgemalen
peper al roerende met de olijfolie.
Rooster
het brood krokant in de broodrooster.
Rooster
de hazelnoten in een droge koekenpan in circa 5 minuten goudbruin. Maak de
meloen schoon en snijd de meloen in parten. Pel en snijd de ui in halve ringen.
Pluk de blaadjes little gem van de krop.
Verdeel
de meloen over borden en steek de krokante Parmaham en de blaadjes little gem
ertussen. Strooi de hazelnoten en de rode ui erover en schaaf de pecorino
erboven. Lepel de dressing erover en serveer het getoaste brood erbij.
15 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties