Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Knapperig yoghurtontbijt met abrikoos

  • 25 g zonnebloempitten
  • 25 g pijnboompitten
  • 25 g sesamzaadjes
  • 6 abrikozen
  • 2 el honing
  • 2 bananen
  • 1 sinaasappel
  • 600 ml Griekse yoghurt

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Rooster de pitten en zaadjes in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Ontpit de abrikozen, snijd ze fijn en kook ze 2 minuten met de honing. Voeg de geroosterde pitten en zaden toe en laat het geheel afkoelen. Schil en snijd de bananen in plakjes, rasp de schil van de sinaasappel en meng door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over schaaltjes en verdeel het abrikozenmengsel erover.

Geef je waardering

67
Knapperig yoghurtontbijt met abrikoos