De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

knapperig yoghurtontbijt met abrikoos

Rooster de pitten en zaadjes in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Ontpit de abrikozen, snijd ze fijn en kook ze 2 minuten met de honing. Voeg de geroosterde pitten en zaden toe en laat het geheel afkoelen. Schil en snijd de bananen in plakjes, rasp de schil van de sinaasappel en meng door de yoghurt.

15 min kooktijd
Knapperig yoghurtontbijt met abrikoos

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Rooster de pitten en zaadjes in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Ontpit de abrikozen, snijd ze fijn en kook ze 2 minuten met de honing. Voeg de geroosterde pitten en zaden toe en laat het geheel afkoelen. Schil en snijd de bananen in plakjes, rasp de schil van de sinaasappel en meng door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over schaaltjes en verdeel het abrikozenmengsel erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker