Rooster de pitten en zaadjes in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Ontpit de abrikozen, snijd ze fijn en kook ze 2 minuten met de honing. Voeg de geroosterde pitten en zaden toe en laat het geheel afkoelen. Schil en snijd de bananen in plakjes, rasp de schil van de sinaasappel en meng door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over schaaltjes en verdeel het abrikozenmengsel erover.
Knapperig yoghurtontbijt met abrikoos
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Rooster de pitten en zaadjes in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Ontpit de abrikozen, snijd ze fijn en kook ze 2 minuten met de honing. Voeg de geroosterde pitten en zaden toe en laat het geheel afkoelen. Schil en snijd de bananen in plakjes, rasp de schil van de sinaasappel en meng door de yoghurt.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept⦠Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties