De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kippendij yakitori

Snijd de kippendijen in gelijke blokjes en meng met een klein beetje zout, versgemalen peper en een scheutje zonnebloemolie. Bak de kippendijen op de plaat van het gourmetstel in circa 8 minuten gaar.

15 min kooktijd
Kippendij yakitori

Een recept van

Hugo Kennis

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de kippendijen in gelijke blokjes en meng met een klein beetje zout, versgemalen peper en een scheutje zonnebloemolie. Bak de kippendijen op de plaat van het gourmetstel in circa 8 minuten gaar.

Snijd de bosuien in dunne schuine ringetjes. Maak de paprika schoon en snijd de paprika in kleine blokjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de bosuien, paprika, taugé en de mango met elkaar. Verhit een klein beetje zonnebloemolie in de gourmetpannetjes en pak daarin porties van het groentemengsel.

Voeg zodra de groente bijna klaar maar nog lekker knapperig zijn een beetje hoisinsaus en sesamolie naar smaak toe. Serveer de kippendijen met de groente.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker