Malse kip in frisse yoghurt marinade, mag niet ontbreken op je barbecue. 

Marvin Mumu

Ingredienten

3
Personen

Kip in yoghurtmarinade

  • 300 gram kippendijen
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 4 eetlepels volle yoghurt of Griekse yoghurt
  • 1 citroensap
  • 2 theelepel komijn
  • 1 theelepel kurkumapoeder
  • paar takjes munt

Extra nodig

  • afsluitbare barbecue
  • saté stokjes

Bereidingswijze

Totale tijd: 40 minuten

Doe de yoghurt in een kom en voeg één voor één alle overige ingrediënten toe. Snijd de kippendijen in blokjes, meng deze door de marinade en zet de kom een half uurtje in de koelkast. Rijg de blokjes daarna aan de spiesen en grill ze op de barbecue tot ze gaar zijn. Bestrooi de kip met wat blaadjes munt.  

Geef je waardering

4
Kip yoghurtmarinade