De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kerrie pastinaaksoep

Pel en snijd de ui en knoflook. Schil de gember. Schil de pastinaken en snijd ze in stukken. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Rasp de gember boven de pan en voeg de kerrie en pastinaken toe. Bak circa 5 minuten, blus af met de bouillon en kook de pastinaken op laag vuur gaar.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kerrie pastinaaksoep

Bereidingswijze

Pel en snijd de ui en knoflook. Schil de gember. Schil de pastinaken en snijd ze in stukken. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Rasp de gember boven de pan en voeg de kerrie en pastinaken toe. Bak circa 5 minuten, blus af met de bouillon en kook de pastinaken op laag vuur gaar. Pureer de soep, verdeel over borden en garneer met kokosrasp.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.