De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kering van oma vonny

Snijd de pepers en rawit in schuine dunne schijfjes. Pel en snijd de knoflook in dunne schijfjes.
Verwarm olie in de pan en bak de knoflook in circa 2 minuten goudbruin. Haal de knoflook uit de pan met de schuimspaan.

30 min kooktijd
Kering van oma Vonny

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Snijd de pepers en rawit in schuine dunne schijfjes. Pel en snijd de knoflook in dunne schijfjes.

Verwarm olie in de pan en bak de knoflook in circa 2 minuten goudbruin. Haal de knoflook uit de pan met de schuimspaan. Laat de knoflook uitlekken op keukenpapier. Herhaal dit proces met de pepers en rawit. Bak de pepers en rawit in circa 3 minuten droog.

Snijd de laos fijn. Voeg de daun salam, laos, water en gula djawa toe aan de pan. Roer goed door. Meng het bouillonblokje en asem met het mengsel in de pan. Laat het geheel circa 3 minuten koken tot het stroperig wordt.

Meng voor het gerecht de knoflook, pepers, frietjeschips en gebakken uitjes met het mengsel in de pan. Alles goed doorroeren.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker