De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kering van oma Vonny

Snijd de pepers en rawit in schuine dunne schijfjes. Pel en snijd de knoflook in dunne schijfjes.
Verwarm olie in de pan en bak de knoflook in circa 2 minuten goudbruin. Haal de knoflook uit de pan met de schuimspaan.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kering van oma Vonny

Bereidingswijze

Snijd de pepers en rawit in schuine dunne schijfjes. Pel en snijd de knoflook in dunne schijfjes.

Verwarm olie in de pan en bak de knoflook in circa 2 minuten goudbruin. Haal de knoflook uit de pan met de schuimspaan. Laat de knoflook uitlekken op keukenpapier. Herhaal dit proces met de pepers en rawit. Bak de pepers en rawit in circa 3 minuten droog.

Snijd de laos fijn. Voeg de daun salam, laos, water en gula djawa toe aan de pan. Roer goed door. Meng het bouillonblokje en asem met het mengsel in de pan. Laat het geheel circa 3 minuten koken tot het stroperig wordt.

Meng voor het gerecht de knoflook, pepers, frietjeschips en gebakken uitjes met het mengsel in de pan. Alles goed doorroeren.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.