Maal de eierkoeken met de suiker en pecannoten fijn. Meng hier cacaopoeder, whiskey en ahornsiroop door tot je een plakkerige massa krijgt (voeg eventueel extra siroop toe indien nodig). Rol hier bollen van ter grootte van een golfbal en rol door de suiker. Laat de ballen circa 30 minuten in de koelkast opstijven.
De ballen worden lekkerder als je ze vijf weken in een uitgekookte afsluitbare pot bewaard.
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
0 reacties