De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kentucky whiskey balls

30 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
Kentucky whiskey balls

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Maal de eierkoeken met de suiker en pecannoten fijn. Meng hier cacaopoeder, whiskey en ahornsiroop door tot je een plakkerige massa krijgt (voeg eventueel extra siroop toe indien nodig). Rol hier bollen van ter grootte van een golfbal en rol door de suiker. Laat de ballen circa 30 minuten in de koelkast opstijven.

De ballen worden lekkerder als je ze vijf weken in een uitgekookte afsluitbare pot bewaard.

Zelf eierkoeken maken? Klik hier voor het recept.

Tip: wil je een kinderversie maken? Vervang dan de whiskey voor perensap.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker