De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

karnemelkbiscuits

Deze heerlijke karnemelkbiscuits zijn een verrassende traktatie voor tijdens kerst of eigenlijk het gehele jaar door!

55 min kooktijd
Karnemelkbiscuits

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de bloem met de bakpoeder en de suiker. Snijd de boter in blokjes en kneed door de bloem. Maak een kuiltje in het bloemmengsel en meng het ei en de karnemelk erdoor. Kneed tot een deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten.

Rol het deeg uit tot een rechthoekige plak van circa een halve centimeter dik. Vouw het deeg in drieën. Rol het deeg opnieuw uit tot een rechthoek en vouw nog een keer op in drieën. Herhaal dit nog 3 maal. Steek cirkels uit het deeg en verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker