Snijd de appels in
kwarten, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in stukjes. Schil en rasp
de gemberwortel. Stoof de appels met het sap van de citroenen, gember en een
scheutje water in een pan met deksel in 10 minuten gaar. Roer de appels
regelmatig door. Laat de appel-gembercompote tot lauwwarm afkoelen.
Meng de yoghurt met de
honing, kaneelpoeder en de kurkuma.
Verdeel de
appel-gembercompote over 4 glazen en verdeel de kaneelyoghurt erover.
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers.
Per persoon 0 ProPoints
waarden
De maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van
een theelepel bij 24Kitchen (5 gram).
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
kaneelyoghurt met appel-gembercompote
20 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties