De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kaneelyoghurt met appel-gembercompote

20 min kooktijd
Kaneelyoghurt met appel-gembercompote

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de appels in kwarten, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in stukjes. Schil en rasp de gemberwortel. Stoof de appels met het sap van de citroenen, gember en een scheutje water in een pan met deksel in 10 minuten gaar. Roer de appels regelmatig door. Laat de appel-gembercompote tot lauwwarm afkoelen.
Meng de yoghurt met de honing, kaneelpoeder en de kurkuma.
Verdeel de appel-gembercompote over 4 glazen en verdeel de kaneelyoghurt erover.


Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers
Per persoon 0 ProPoints waarden



De maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van een
theelepel bij 24Kitchen (5 gram).

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker