De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kabeljauw pil pil

Snijd de vis in stukken. Pel en hak de knoflook. Verhit in een pan een royale laag olijfolie en fruit de knoflook en de verkruimelde peper. Gaar de vis in het mengsel circa 15 minuten op laag vuur. Giet de olie af zodat alleen de vis in de pan achterblijft.

35 min kooktijd
Kabeljauw Pil Pil

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Snijd de vis in stukken. Pel en hak de knoflook. Verhit in een pan een royale laag olijfolie en fruit de knoflook en de verkruimelde peper. Gaar de vis in het mengsel circa 15 minuten op laag vuur. Giet de olie af zodat alleen de vis in de pan achterblijft. Laat de vis circa vijf minuten staan. Hak de bladpeterselie en voeg dit toe. Zwier de pan rond en voeg langzaam een scheut van de afgegoten olie toe, tot de saus gebonden is. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en serveer met brood.

Dit recept komt uit de aflevering over San Sebastian van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker