Kabeljauw met kruidenkorst
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de bospenen en snijd ter grootte van de zoete-aardappelfriet. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.
-
Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met zout. Rooster 20 min. in de oven. Schep halverwege om.
-
Snijd de bieslook en dragon fijn. Boen de citroen schoon en rasp de schil.
-
Meng de citroenrasp, paneermeel, roomboter, dragon en de helft van de bieslook door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
Dep de vis droog met keukenpapier. Vet de ovenschaal in met olie. Leg de vis erin en verdeel het botermengsel erover. Zet in de oven en bak in 10-15 min. gaar.
-
Roer de rest van de bieslook door de yoghurt-mayonaise. Serveer de groentefriet met de kabeljauw met kruidenkorst en bieslook-mayonaise. Serveer de vis eventueel met een partje citroen.
0 reacties