De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Japanse spiezen met teriyakisaus

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Japanse spiezen met teriyakisaus

Bereidingswijze

Spiesen
Verwarm de grillpan voor. Snijd het vlees in plakken, de lente-uitjes in stukjes van circa 2 cm en de broccoli in roosjes. Pel en snijd de knoflook en groene peper fijn. Breng een pan met water aan de kook en blancheer de lente-uitjes en de broccoli circa 1 minuut. Haal ze uit de pan en spoel ze koud. Meng de sojasaus, sesamolie, peper en de knoflook door elkaar. Rijg het vlees en de groente om en om aan de spiesen. Bestrijk het vlees met de marinade en grill ze circa 4 minuten om en om.

Teriyakisaus
Pel en hak de knoflook. Schil en snijd de gember in stukjes. Breng ze, samen met de andere ingrediënten, aan de kook. Kook in tot saus dikte. Serveer de saus bij de spiesen.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.