De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

japanse curry

30 min kooktijd
Japanse curry

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Gaar de sobanoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Schil en snijd de bospeentjes in schuine plakjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de bospeentjes circa 5 minuten. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en roerbak een minuut mee. Roer het sap van de limoen erdoor en schenk de sojaroom erbij. Kook de sojaroom in circa 5 minuten tot de helft in. Roer de misopasta erdoor.
Roer de sobanoedels door de bospeentjes en warm goed door. Snijd de Crazy Pea af en roer door het gerecht. Voeg de taugé en garnalen toe en warm goed door.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker