Gaar de sobanoedels volgens de bereidingswijze op
de verpakking.
Schil en snijd de bospeentjes in schuine plakjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook
fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper
in halve ringetjes. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de bospeentjes
circa 5 minuten. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en roerbak een minuut
mee. Roer het sap van de limoen erdoor en schenk de sojaroom erbij. Kook de sojaroom
in circa 5 minuten tot de helft in. Roer de misopasta erdoor.
Roer de sobanoedels door de bospeentjes en warm
goed door. Snijd de Crazy Pea af en roer door het gerecht. Voeg de taugé en
garnalen toe en warm goed door.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties