Japanse curry

7
Makkelijk
Japanse curry

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Gaar de sobanoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Schil en snijd de bospeentjes in schuine plakjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de bospeentjes circa 5 minuten. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en roerbak een minuut mee. Roer het sap van de limoen erdoor en schenk de sojaroom erbij. Kook de sojaroom in circa 5 minuten tot de helft in. Roer de misopasta erdoor.
Roer de sobanoedels door de bospeentjes en warm goed door. Snijd de Crazy Pea af en roer door het gerecht. Voeg de taugé en garnalen toe en warm goed door.

Ingredienten

4
Personen

Japanse curry

  • 300 g sobanoedels
  • 1 bos bospeentjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • arachideolie
  • 1 limoen
  • 200 ml sojaroom
  • 2 tl misopasta
  • 125 g taugé
  • 250 g Hollandse garnalen
  • 200 g Crazy Pea

Extra nodig

  • rasp
Japanse curry
Geef je waardering
7