Gaar de sobanoedels volgens de bereidingswijze op
de verpakking.
Schil en snijd de bospeentjes in schuine plakjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook
fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper
in halve ringetjes. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de bospeentjes
circa 5 minuten. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en roerbak een minuut
mee. Roer het sap van de limoen erdoor en schenk de sojaroom erbij. Kook de sojaroom
in circa 5 minuten tot de helft in. Roer de misopasta erdoor.
Roer de sobanoedels door de bospeentjes en warm
goed door. Snijd de Crazy Pea af en roer door het gerecht. Voeg de taugé en
garnalen toe en warm goed door.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
japanse curry
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties