De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Involtini di pesce piatto con peperoni (rolletjes van vis met paprika’s)

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Involtini di pesce piatto con peperoni (rolletjes van vis met paprika’s)

Bereidingswijze

Visrolletjes
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Verhit voor de vulling een scheutje olijfolie in een pan. Pel en snipper de ui. Fruit de ui samen met het paneermeel circa 2 minuten. Snijd het loof van de venkel fijn en bewaar de venkelknol voor later. Rasp de schil van de citroen en voeg toe. Hak de pijnboompitten en voeg samen met het venkelloof toe en zet het vuur uit. Hak de peterselie. Rasp de kaas. Voeg de rozijnen, peterselie en kaas toe. Pel en pers de knoflook en meng erdoor.

Bestrijk elke grietfilet aan de huidkant in met de vulling en rol op. Schil de aardappel en schaaf in dunne plakken op de mandoline. Bestrijk elke plak aardappel met olijfolie.
Prik aan elke satéprikker een laurierblaadje, een plak aardappel, een grietfilet rolletje, weer een laurierblaadje en als laatste een plak aardappel. Reken 1 spiesje per persoon.
Bestrooi de rolletjes met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de rolletjes circa 15 minuten in de oven.

Paprika’s
Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd de paprika’s fijn. Snijd de apart gehouden venkelknol fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak de groente circa 7 minuten en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Pluk en snijd de basilicum in reepjes.

Serveren
Leg de rolletjes op een bord en schep de groente ernaast. Snijd de citroen in partjes , serveer ze bij de rolletjes en bestrooi het gerecht met basilicum.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.