Kook de eieren in een pan met water in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken en pel ze.
Pel de uien. Snipper een ui en snijd de andere ui in groven parten.
Verhit olie in een en fruit de gesnipperde ui. Voeg het paneermeel toe en bak kort mee.
Snijd de salami en ham in blokjes, de mozzarella en eieren in stukjes en de blaadjes basilicum in reepjes. Snijd de Parmezaan in stukjes.
Meng de salami, ham, mozzarella, basilicum, het ui-paneermeelmengsel en de kaas en breng op smaak met zout, peper en olijfolie.
Sla het vlees plat en verdeel de vulling over het midden van de plakken vlees.
Vouw de zijkanten naar binnen en rol het vlees op.
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Prik 3 vleesrolletjes om en om met parten ui en blaadjes laurier aan de satéprikkers en eindig met ui.
Kluts op een bord eiwit met zout en peper. Strooi op een ander bord paneermeel.
Paneer de spiezen in eiwit en paneermeel en bak ze circa 15 minuten in de oven, draai ze om en bak nog circa 10 minuten.
Halveer de krieltjes en pel en snijd de knoflook fijn.
Meng de krieltjes, knoflook, rozemarijn en tijm en bak de krieltjes circa 25 minuten in de oven.
0 reacties