Insalata di Riso

10
Gemiddeld
Insalata di Riso

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de rijst af en meng er een scheutje kookvocht en olijfolie door. Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken in koud water en pel ze. Snijd een ei in plakjes en de andere in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de champignons toe en bak ze kort mee. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Snijd de worstjes in plakjes, halveer de cherrytomaatjes en pluk en hak de peterselie fijn. Meng de champignons, paprika, worstjes, tomaatjes, erwten, tonijn, maïs, stukjes ei en de peterselie door de rijst. Breng op smaak met peper en balsamicoazijn. Verdeel de salade over borden en garneer met de plakjes ei.

Ingredienten

4
Personen

Insalata di Riso

  • 400 g pandanrijst
  • 2 eieren
  • 1 ui
  • 50 g champignons
  • olijfolie
  • 1 gele paprika
  • 10 (biologische) knakworsten
  • 8 cherrytomaatjes
  • 4 takjes peterselie
  • 50 g doperwtjes
  • 1 blikje tonijn op olie
  • 50 g mais
  • versgemalen peper
  • 1 el balsamicoazijn
Insalata di Riso
Geef je waardering
10