De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

inktvissalade

Verhit de olie tot 180 °C en frituur de wontonvellen goudbruin. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de peper overlangs, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Roer de peper met rijstazijn, sesamolie, sesamzaadjes en suiker tot een dressing.

15 min kooktijd
Inktvissalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verhit de olie tot 180 °C en frituur de wontonvellen goudbruin. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de peper overlangs, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Roer de peper met rijstazijn, sesamolie, sesamzaadjes en suiker tot een dressing. Zet de wontonvellen op borden. Verdeel de salade erover. Snijd de inktvis in grove ringen. Bak ze in een scheut olijfolie in circa 30 seconden gaar. Verdeel de inktvisringen over de salade. Lepel de dressing erover. Garneer met blaadjes koriander.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker