De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Inktvissalade

Verhit de olie tot 180 °C en frituur de wontonvellen goudbruin. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de peper overlangs, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Roer de peper met rijstazijn, sesamolie, sesamzaadjes en suiker tot een dressing.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Inktvissalade

Bereidingswijze

Verhit de olie tot 180 °C en frituur de wontonvellen goudbruin. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de peper overlangs, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Roer de peper met rijstazijn, sesamolie, sesamzaadjes en suiker tot een dressing. Zet de wontonvellen op borden. Verdeel de salade erover. Snijd de inktvis in grove ringen. Bak ze in een scheut olijfolie in circa 30 seconden gaar. Verdeel de inktvisringen over de salade. Lepel de dressing erover. Garneer met blaadjes koriander.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.